ON-LINE tečaji za člane PK BIT

Smo v 2.tednu samo izolacije in zato smo  se trenerji in vaditelji  skupaj odločili, da nadaljujemo oz. vam ponudimo, da boste aktivni tudi doma. Zelo vas že pogrešamo in komaj čakamo, da bomo zopet z vami v živo 🙂 

Zavedamo se, da je v tem času velikega pomena, da uživate zdravo prehrano polno vitaminov, da ostajamo doma in da se še vedno gibamo. Za prvi dve stvari boste poskrbeli sami, mi pa bomo poskrbeli, da boste nadaljevali svoje treninge in vadbe, pa čeprav ne v živo v naših dvoranah.

Pridružite se nam na našem Youtube kanalu, na katerem bomo objavljali posnetke ZUMBE, Pilates vadbe, Funkcionalne vadbe, posnetke vadb za moč, raztezanje in kondicijo, seveda pa nismo pozabili tudi na plesne koreografije za vse starosti, glede na predznanje plesalcev. Spremljajte nas tudi na ostalih socialnih omrežjih, kjer dnevno objavljamo novosti in prav tako plesne koreografije naših ustvarjalnih plesalcev.

You tube kanal je brezplačen in namenjen izključno našim članom oz. tistim, ki bi to želeli postati. Do posnetkov lahko dostopate le preko linkov, ki Vam jih pošiljamo, torej svetujemo, da si jih skrbno shranite.

Starši, katerih otroci nimajo dostopa do socialnih omrežij oz. Youtube kanala, jim to lahko omogočite z ogledom preko spodnjih povezav. Pripravili smo Vam kar lepo število posnetkov vadb in treningov in verjamem, da boste lahko ostali aktivni. 

Še naprej pa bomo veseli vaših posnetkov, ki nam jih lahko pošiljajte na vse vrste kanalov (Instagram, Facebook, Viber, mail,…)

Še vedno se bomo trudili, da bomo uživali, se lepo imeli in, da vsaj za nekaj časa pozabimo na čas v katerem trenutno živimo.

Vaša ekipa

PK BIT

LINKI ZA VADBE

Zumba z Anito
Funkcionalna vadba z Ančo
Pilates z Ančo

LINKI ZA PLESALCE

Plesne urice za
vrtčevske otroke z Alešo

Jazz mini z Alešo
Hip hop z Adiso – 1. stopnja
Jazz show za mlajše s Tino
Raztezanje s Kjaro in Tino
Zumba za otroke s Tino
Trening za kondicijo in moč z Emo
Raztezanje z elastiko s Saro
Vaje za kondicijo in moč
za plesalce z Alešo

Vaje za raztezanje z Alešo

Deli ...