Plesni klub BiT

Dne 26.8.2019, se je zgodil izjemen dan za naše društvo, saj smo na izredni skupščini ŠKD Latino BIT in Plesni klub Tinča, sprejeli sklep o združitvi dveh zelo uspešnih klubov, ki sedaj dejujejo pod enim imenom in sicer Plesni klub BiT. Lokacije še vedno ostajajo razdeljene in sicer BiT Kranj, na Savski ulici 34 v Kranju, ter BiT Medvode v Športni dvorani Medvode, kjer je poudarek tako na vodenih vadbah kot na plesu.

Ples v PK BiT je zelo razvejan, saj se lahko v naše skupine vključijo tako punce, kot tudi fantje ter vse generacije, tako vrtčevski otroci, osnovnošolski otroci, srednješolci  ter vse do naših dam, ki tudi v zrelih letih navdušeno hodijo na treninge in tekmujejo na najvišjem rangu tekmovanj.  Z odličnim strokovnim kadrom pokrivamo vse plesne zvrsti, jazz, hip hop, break dance, disco dance, modern ples, cheer dance.

V dvajsetletnem obdobju se je nabralo veliko vrhunskih rezultatov naših članic in članov, na katere smo zelo ponosni.  Vključeni smo v Plesno zvezo Slovenije, kjer tekmujemo na državnem nivoju. V različnih plesnih kategorijah modernih tekmovalnih plesov tekmujemo v solo, duo, z malimi skupinami in formacijami. Dosegli smo mnoge visoke uvrstitve od osvojitve naslovov državnih, evropskih in svetovnih prvakov. V zadnjem času pa se udeležujemo tudi festivalnih tekmovanj, kjer se poleg tekmovalnega duha, krepi tudi medsebojno povezovanje.

Na področju skupinskih vadb pod vodstvom izkušenih in certificiranih trenerjev nudimo pester izbor vadb. V PK BiT se lahko vključite na Pilates, Joga Pilates, Zumba, Funkcionalna vadba, HIIT, Step up, TNZ Aerobody, FIT Senior.

Deli ...