Step UP, TNZ Aerobody

Step up

je koreografsko zahtevna vadba. Poudarek je na razvoju srčno – žilnega sistema ter krepitvi mišic. Ure stepa so energetsko nabite zato pridobite na kondiciji, telo pa ohranjate vitalno. Konec vsakega treninga posvetimo sproščanju in negi mišic ter spodbudnim besedam. Čudežna stopnička poskrbi za oblikovanje nog in zadnjice, z utežmi in vajami na blazini pa poskrbimo še za vse ostalo. Namen vadbe je izboljšati kardio-vaskularni sistem, izboljšati funkcionalne sposobnosti in izguba telesne maščobe.

TNZ

je v svetu najbolj priljubljena in obiskana zvrst aerobike. V PK BIT se vadba izvaja ob prijetnih ritmih glasbe, ki je sestavljena iz ogrevanja, aerobnega dela (osnovne korake iz aerobike in različne plesne korake povežemo v zanimive koreografije), vaj za krepitev mišic nog, trebuha in zadnjice, ter sproščanja. Vadba spodbuja kurjenje maščob, krepi aerobno vzdržljivost in oblikuje kritične dele ženske postave.Vadba je primerna za vse, ki se radi gibljete. Naša inštruktorica bo med drugim vadbo kombinirala tudi z osnovami funkcionalne vadbe , ter vadbo na step-ih, tako da bo karseda zanimivo in pesto.

Aerobody

je prav posebna aerobna vadba z vsebinami, ki razvijajo funkcionalno sposobnost telesa. Ta nam je bila prirojena, a prepogosto postala pozabljena. Če si želite učvrstiti telo, popraviti držo, povečati vzdržljivost in moč, izboljšati koordinacijo, ter pridobiti na samozavesti, ta mešanica vadb je prava izbira. S preprostimi gibalnimi tehnikami ob prijetni glasbi, obdelamo vse mišične skupine, zvišamo srčni utrip, s smehom v dobri družbi pa poskrbimo tudi za jogo obraza. Vadbo in intenziteto prilagodimo vsakemu posamezniku, glavni pripomoček pa nam je lastno telo.


Starostna skupina: odrasli

1x tedensko / 60 min = 30 €
2x tedensko / 60 min = 45 €

Prijava